Sunday brunch: blueberry pancakes!
Ingrediënten
Voor 4 personen:
- 280 ml karnemelk
- 170 gram bloem
- 10 gram bakpoeder
- 2 eieren
- 3 zakjes vanillesuiker
- snufje zout
- blauwe bessen zoveel je wilt!
Luchtige blueberry pancakes
Zo maak je het:
- Meng in een grote kom de karnemelk en vanillesuiker.
- Meng het bakpoeder met de bloem en roer dit door de karnemelk en vanillesuiker.
- Voeg de eieren en het zout toe en roer door totdat je een mooi, glad beslag hebt.
- Verhit een beetje olie of boter in de pan en doe een schep beslag in het midden van de pan.
- Leg direct daarna een portie blauwe bessen in het beslag.
- Zodra het beslag is opgedroogd en er luchtgaatjes beginnen te ontstaan, draai je het pannenkoekje om en laat je de andere kant mooi bruin bakken.
Heerlijk met een scheutje agavesiroop!